Інгредієнти:
На 4 порції | |
---|---|
молоко | 0,5 скл. |
ягоди | 1 скл. |
цукор | 2 ст.л. |
Дорогі господиньки, відвідувачі сайту, які полюбляють домашні рецепти!)) Поспішаю поділитись з Вами універсальним рецептом домашнього морозива з молока. Цей рецепт прижився у мене ще минулого рокуі успішно практикується і цього спекотного літа, коли так хочеться прохолодного смачного морозива. В цьому рецепті морозива одні “плюси”. По-перше, дуже швидко та просто приготувати морозиво в домашніх умовах. По-друге, це практичний рецепт, який можна готувати цілий рік із будь-яких ягід та фруктів. По-третє, це домашнє морозиво з молока є економним, виходить значно дешевше, ніж у магазині. Ну і найголовніше, таке морозиво дуже корисне!!!. Його добре споживати навіть найменшим діткам, вагітним жінкам та людям, які дотримуються дієти. Просто обирайте улюблені фрукти чи ягоди та насолоджуйтесь!!!!
Як приготувати домашнє морозиво
Беремо будь-які улюблені ягоди чи фрукти – 1 скл. Якщо вони великі(абрикос, полуниця), то потрібно порізати іх на менші шматочки. Кладемо в пакет і заморожуємо. Виймаємо, викладаємо заморожені ягоди в блендер, додаємо 0,5 скл. охолодженого молока та 2 ст. л. цукру. Якщо любите більш солодке, або ягоди кислі, то можна покласти цукру і більше. Якщо ж навпаки, солдке не бажано, додаємо ложечку меду. Збиваємо все блендером до однорідності і знову відправляємо цю масу в морозилку ще на 1-2 години. Морозиво готове! Читати цей рецепт, мабуть, довше, ніж готувати саме морозиво.)))👍🎉⌚
У мене на фото морозиво з ожини. Так само можна готувати морзиво з чорниці, зі смородини, з малини, полуничне морозиво, бананове, вишневе, абрикосове, персикове, суничне….
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!