Інгредієнти:
чорниця | 1 скл. |
сметана | 0,5 л |
цукор | 1-1,5 скл. |
ванільний цукор | 1 п. |
Смачне та яскраве чорничне морозиво обожнюють мої діти. А я, серед усіх рецептів морозива, люблю морозиво з чорнице за швидкість і простоту приготування. При цьому, смак такого домашнього морозива чудовий, насичений ягідно – вершковий, легкий, не приторний. Крім того, в цьому рецепті, все натуральне та корисне для дітей. Готуйте чорничне морозиво в домашніх умовах і не купуйте морозива в магазині!)))
Як приготувати
Помиту чорницю додаати цукор, ваніль та домашню сметану, збити все в блендері до однорідності 5-7 хв. Ось, власне, і весь рецепт))) Цю масу залити в мороженицю і збивати, поки загусне (30-40 хв). За бажанням, викласти у форми для морозива (я скористалась силіконовими формами). Якщо морожениці нема- викладаємо масу у велику пластикову посуду, ставимо в морозилку. Збиваємо 4рази (1 раз в годину протягом 5 хв). Далі так само можна викласти наше морозиво у форми та відправити в морозилку до повного застигання.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!