Інгредієнти:
Цей десерт з полуниці надзвичайно смачний – легкий та ніжний, неначе хмаринка. Назва відповідає дійсності )))Такий рецепт з полуниці дуже простий. Рекомендую спробувати цю смакоту,особливо любителям желе, суфле та зефіру )))
400 гр.полуниці
30 гр.желатину
150 гр.пудри
1 лимон
Полуницю в блендері змолоти в пюре і додати сухий желатин,щоб він набухав. Коли желатин набухне, потрібно додати цукрову пудру, сік 1 лимону та розігрівати цю полуничну суміш до повного розчинення желатину ( не кип”ятити).
Коли суміш охолоне до кімнатної температури, її потрібно збити блендером в пишну піну. Готову полуничну піну виливаємо у форму, застелену пергаментом і залишаємо застигати на ніч…
Потім розрізаємо її на квадратики та присипаємо цукровою пудрою…
Смачного!
Додав користувач Olenka
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!