Десерт на День Валентина

Інгредієнти:

желе 1 п
желатин 2 ст.л.
вершки 0,5 л
цукор 0,5 скл.
фрукти

Якщо Ви хочете приготувати для коханого оригінальний десерт  на День Святого Валентина – готуйте саме цей легкий десерт! Він дуже смачний – створений для Дня Всіх Закоханих. Желе…Вершкове суфле…Улюблені ягоди чи фрукти… Такий десерт з серцем ідеально підійде для романтичної вечері. Ось рецепт з фото.

Як приготувати

На 4 порції

Спочатку готуємо желе червоного кольору. Для цього беремо желе зі смаком вишні, полуниці чи малини. Розчиняємо 1 п. желе у 1 скл. кип”ятку. Виливаємо у прямокутну посудину та залишаємо до повного вистиганння. Вирізаємо сердечка з желе, обережно виймаємо їх з форми та викладаємо в бокал, “приліплючи” до стінок бокала, як видно на фото. Це зробити дуже просто – желе чудово “прилипає” до шкла.

Готуємо вершкове суфле. Спочатку потрібно розчинити 2 ст.л. желатину у 0,5 скл. кип’ятку та залишити, щоб трохи охололо. За цей час збиваємо 0,5 л вершків (або сметани) з 0,5 скл. цукру та 1 п. загущувача сметани. Вийде густа та пишна маса. Додаємо до збитої сметани розчинений желатин, збиваємо міксером, щоб добре перемішалось. В цей момент за бажанням можна додати до десерту фрукти чи ягоди: шматочки банану, малину, чорницю,  шматочки апельсину, ківі…Я додала до свого десерту заморожену клубніку. Залишаємо наше суфле у холодильнику на кілька хвилин, поки маса почне схоплюватись та густішати. Тепер потрібно обережно викласти її у бокал з желе. Поміщаємо десерт у холодильнику ще на 30 хв – 1 год, поки не загусне. Прикрашаємо шматочками желе, що залишилося.

Десерт до Дня Всіх Закоханих готовий. Смачного Вам та Вашим коханим!

0/5 (0 Reviews)