Бісквітний рулет з клубнікою

Інгредієнти:

яйця 4 шт.
мука 4 ст.л.
цукор 0,5 скл.
масло розтоплене 2 ст.л.
порошок до печива 1 ч.л.
Для начиники
сметана 400 г
цукор 0,5 скл.
ванільний цукуор 1 п.
клубніка 300 г

Мабуть, всім нам колись доводилось куштувати бісквітний рулет з клубнікою. І, напевне, більшість людей дуже любить таку легку літню випічку з клубнікою. М’якенький та пухкий бісквіт добре підходить до соковитиої полуниці. Рулет з клубнікою  приготувати дуже швидко та просто, тому серед рецептів з клубніки, я надаю перевагу саме цьому смачному десерту. Спробуйте! Для літа- ідеально.

Як приготувати

Розмір форми – 40*30 см

Бісквіт. 4 білки збити, додати цукор, ще збити до стійкої піни. Додати жовтки, збити. Додати розтоплене масло, муку, порошок до печива. Збити до однорідності. Вилити у форму, застелену пергаментом. Випікати при 190 град. 30 хв. Гарячим вийняти з форми і разом з пергаментом обережно скрутити рулет. Залишити, щоб вистигло. Потім легенько трохи розкрутити, зняти папір, викласти крем та цілу почищену добре вимиту клубніку з однієї сторони бісквіта. Знову скрутити рулет, злегка притискаючи. Зверху змастити кремом чи полити шоколадом. Залишити у холодильнику, щоб  пропитався.

Крем. Сметану збити з цукром, ванільним цукром та згущувачем до сметани.

Як приготувати бісквітний рулет дивіться також тут 

0/5 (0 Reviews)