Інгредієнти:
яйця | 5 шт. |
цукор | 5 ст.л. |
кисіль сухий в пакеті | 1 ст.л. |
мука | 4 ст.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
Хочу поділитись своїм улюбленим рецептом бісквіту з киселем в мультиварці. Він виходить високий та пухкенький і дуже ароматний завдяки киселю. Рецепт простий, а мультиварка ще більше полегшує процес приготування. Крім того, додаючи різний за смаком кисиль, кожного разу можна отримувати різний бісквіт – персиковий, полуничний, малиновий….Бісквіт з киселем підходить практично до будь-якого крему чи наповнювача. Літом я додаю до нього свіжі ягоди та фрукти, зимою – цитрусові, банани, шоколад. Насправді дуже смачно!
Як приготувати
Білки збити в піну, додати цукор, збивати ще 5 хв. Додати жовтки, збити. Додати кисіль, 4 ст.л. муки з чубком, порошок до печива. Все разом збити, щоб перемішались всі компоненти. Влити у чашу мультиварки, закрити кришку та випікати в режимі “Випічка” 1 год.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!