Інгредієнти:
молоко | 200 г |
дріжджі | 20 г |
цукор | 3 ст.л. |
масло розтоплене | 50 г |
ваніль | 1 ч.л. |
сіль | щіпка |
мука | 3 скл. |
Для начиники | |
---|---|
сир | 300 г |
цукор | 3 ст.л |
Пропоную Вам рецепт дріжджових булочок з сиром. Я люблю такий спосіб приготування булочок-розочок. Вони виходять гарні, апетитні та рум’яні. Смачна начинка з сиру додає соковитості та м’якості. В результаті виходять дуже смачні сирні булочки. Рекомендую цей рецепт булочок для дітей.
Як приготувати
Тісто. Молоко підігріти до ледь – теплого (30 – 40 град). Розчинити у ньому дріжджі. Додати цукор, яйце, розтоплене масло, щіпку солі, ваніль. Перемішати все вінчиком. Додати муку, замісити тісто. Залишити підходити в теплому місці на 1,5 год.
Для начинки. 300 г сиру розім’яти виделкою, додати цукор. За бажанням додати родзинки чи цукати.
Відриваємо шматочок тіста, формуємо невелику кульку, діаметром приблизно 5 см. Тоненько розкачуємо, робимо надрізи ножем, як на фото. По центру викладаємо начинку з сиру і заліплюємо кожну частинку тіста, довкола начинки, формуючи розочку.
Викладаємо у змащену форму, залишаємо, щоб підійшли на 20 хв. Змащуємо жовтком. Випікаємо при 190 град. 40-50 хв.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!