НОВИЙ САЛАТ З КУРКОЮ, ЯБЛУКОМ І ЧОРНОСЛИВОМ 🐣 РЕЦЕПТИ САЛАТІВ НА СВЯТКОВИЙ СТІЛ

Інгредієнти

Основні інгредієнти
Куряче філе (відварене або запечене) 200 г
Яблуко (кисло-солодке) 1 шт
Чорнослив 100 г
Волоські горіхи 50 г
Сир твердий 100 г
Зелень (петрушка або кріп) за смаком
Заправка
Майонез або грецький йогурт 3-4 ст.л.
Сіль і перець за смаком

Як приготувати (покроковий рецепт)

  1. Підготуйте куряче філе. Відваріть або запечіть куряче філе до готовності. Остудіть його і наріжте дрібними кубиками.
  2. Підготуйте чорнослив. Якщо чорнослив твердий, залийте його окропом на 10-15 хвилин, щоб він став м’яким. Потім злийте воду і наріжте чорнослив смужками.
  3. Підготуйте яблуко та сир. Наріжте яблуко невеликими кубиками. Якщо шкірка занадто жорстка, можна її очистити. Сир натріть на крупній тертці.
  4. Додайте горіхи та зелень. Подрібніть волоські горіхи та зелень. Це додасть салату аромату та легкої хрусткої текстури.
  5. Змішайте інгредієнти. У великій мисці з’єднайте куряче філе, яблуко, чорнослив, сир, волоські горіхи та зелень.
  6. Приготуйте заправку. Додайте до салату майонез або грецький йогурт (на ваш смак). Посоліть та поперчіть за бажанням. Добре перемішайте всі інгредієнти.
  7. Подавання. Викладіть салат у красиву салатницю або на порційні тарілки. Прикрасьте додатковою зеленню або чорносливом, якщо бажаєте.

Смачного! Цей салат з куркою, яблуком і чорносливом стане чудовою прикрасою святкового столу та сподобається вашим гостям своїм поєднанням смаків.

5/5 (1 Review)