Інгредієнти
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 200 г картоплі
- петрушка
- 100 г перлової крупи
- 75 г кореневої селери
- 300 г м'якоті свинячого окосту
- 50 г сирокопченої шинки
- сіль, мелений перець
- 50 г цибулі-порею, тільки біла частина
- морква – 1 шт
- 200 г м'якоті гарбуза
- 1,5 л овочевого бульйону
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г вареного нуту
Покроковий рецепт приготування
Перлову крупу замочити на ніч у холодній воді, відкинути на друшляк. Гарбуз, картопля, порей, селеру і моркву очистити, нарізати кубиками. Овочі викласти в каструлю, влити киплячий бульйон, готувати 5 хв. Додати перлову крупу і нарізану кубиками свинину. Продовжувати готувати 30 хв. За 10 хв. до готовності додати в каструлю нут і нарізану кубиками шинку. В кінці приготування влити тонкою цівкою масло, приправити сіллю і щедрою пучкою свежемолотого перцю. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!