ЗИМОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

ЗИМОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

ЗИМОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 200 г картоплі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г вареного нуту

  • петрушка
  • 100 г перлової крупи
  • 75 г кореневої селери
  • 300 г м'якоті свинячого окосту
  • 50 г сирокопченої шинки
  • сіль, мелений перець
  • 50 г цибулі-порею, тільки біла частина
  • морква – 1 шт
  • 200 г м'якоті гарбуза
  • 1,5 л овочевого бульйону

Покроковий рецепт приготування

Перлову крупу замочити на ніч у холодній воді, відкинути на друшляк. Гарбуз, картопля, порей, селеру і моркву очистити, нарізати кубиками. Овочі викласти в каструлю, влити киплячий бульйон, готувати 5 хв. Додати перлову крупу і нарізану кубиками свинину. Продовжувати готувати 30 хв. За 10 хв. до готовності додати в каструлю нут і нарізану кубиками шинку. В кінці приготування влити тонкою цівкою масло, приправити сіллю і щедрою пучкою свежемолотого перцю. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)