Страва з основного меню в мережі кафе & quot; Варенична №1 & quot ;, гості дуже люблять замовляти зрази на обід.
Інгредієнти
- картопля відварна в мундирі – 3 шт .
- борошно – 60 г
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
- панірувальні сухарі, крихта (готові або сушимо самі)
- фарш м'ясний (свинина, телятина) – 100 г
- цибуля ріпчаста – 50 р
- сметана – для подачі до смаку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля очищаємо, натираємо на дрібній тертці і змішуємо з борошном і яйцем (руками) до однорідної маси. Солимо, перчимо. Крок 2 Готуємо фарш: обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Фарш тушкуємо до готовності, змішуємо з цибулею. Потім фарш охолоджуємо і розбиваємо на порції. Крок 3 Далі картопляну масу ділимо на два кульки, розгортаємо їх товщиною по 2 см і начиняє фаршем. Обертаємо фарш з усіх боків картопляною масою і надаємо зрази довгасту форму. Крок 4 Обвалюємо зрази в паніровці і ставимо в духовку на 10 хв при температурі 190 ° C. Готову страву прикрашаємо зеленню і викладаємо на сметану. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!