Інгредієнти
- молоко
- фарш яловичий – 500 г
- 3 яйця, зварених круто
- 1 ч. л. сушеної петрушки
- 150 г білого хліба
- яйце – 1 шт
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 3 невеликих солоних огірочка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 С хліба зрізати скоринку, м'якоть наламати на шматки і замочити в молоці. Фарш викласти в миску, додати злегка віджатий хліб, яйце і Приправу до фаршу. Крок 2 Перемішати фарш з хлібом і яйцем до повної однорідності. Потім з силою відбити фарш об стіл, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 3 Приготувати начинку. Яйця порубати ножем. Огірки дрібно нарізати. Лук очистити, подрібнити. Лук обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до м'якості, 3 хв. Змішати яйця, огірки і цибуля. Додати сушену петрушку. Крок 4 Підготовлений фарш брати невеликими порціями. Розім'яти в коржик, покласти в центр 1 ст. л. начинки і сформувати котлету. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити зрази по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, сковороду накрити кришкою і готувати зрази ще 10 хв., Один раз перевернувши.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!