Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> печінку (бараняча, яловича, свиняча) – 500 г
- жир курдючний – 500 г
- сіль – за смаком
- цибуля – 2 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 1 склянка
Покроковий рецепт приготування
Ретельно очистити печінку від плівок і проток. Нарізати на невеликі шматочки по 10-15 г (прямокутники 3х4х4 см). Запанірувати в борошні. Нанизувати на шпажки, чергуючи зі скибочками курдючного жиру (його можна замінити свинячим салом без шкіри). Шматки сала повинні бути такого ж розміру, що і шматки печінки або трохи тонше. Смажити над розжареним вугіллям. В процесі підсмажування злегка підсолити. Готовий Жигарев-кебаб посипати ріпчастою цибулею, порізаною скибочками або півкільцями. Окремо подати гострий соус на основі помідорів або кислого молока, свіжу зелень. Господині на замітку Рецепт взято з книги В.Похлебкіна “Кухні наших народів”. Багаторазово випробуваний на друзях і рідних. Готується Жигарев-кебаб дуже швидко, не вимагає попереднього маринування, помітно дешевше традиційного шашлику.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!