Жаровня зі свининою в вершково-грибному соусі – страва на велику компанію. Свинина і пара-трійка кухлів пива – все, що потрібно для святкування Октоберфесту.
Інгредієнти
- свинина (вирізка ) – 500 г
- цибуля ріпчаста – 150 г
- печериці – 200 г
- рослинне масло для смаження і фритюру
- вершки (22%) – 500 мл
- сметана – 200 мл
- картопля – 600 г
- корнішони – 60 г
- мариновані помідори, краще черрі – 60 г
- цибуля фрі – 40 г
- вершкове масло (кімнатної температури) – 1 ст.л. з верхом
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 приготувати часникове масло. Часник дрібно порубати і додати в м'яке вершкове масло, добре перемішати. Прибрати в холодильник. Крок 2 Цибулю нарізати соломкою, шампіньйони – середнім скибочкою, вирізку – брусочком. Крок 3 На розпеченій сковороді обсмажити в олії цибулю, гриби і м'ясо. Додати спеції, вершки, сметану, часникове масло. Випарити до загустіння соусу. Крок 4 Картопля в шкірці розрізати на часточки і обсмажити у фритюрі. Покласти картоплю на блюдо, в центр викласти соус. Прикрасити блюдо соліннями, зеленню і цибулею фрі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!