Жаба в норі (TOAD IN THE HOLE)

Інгредієнти

    • молоко – 150 мл
    • гірчиця зерниста – 1 ст. л.
    • орегано – за смаком
    • соковиті сосиски – 6 шт.
    • шинка прошутто або бекон (нарізка) – 100 г
    • сіль – за смаком
    • топлене свиняче сало – 3 ст. л.
    • петрушка – за смаком
    • борошно пшеничне – 125 г
    • яйця – 2 шт.
    • вода холодна – 150 мл
    • чебрець – за смаком
    • перець мелений – за смаком

Покроковий рецепт приготування

1. Перемішати разом яйця, борошно, молоко, холодну воду, гірчицю, спеції, і трави, не залишаючи грудочок борошна. Залишити бовтанку на 15 хвилин.

2. Нагріти духовку до 220 & deg; C. 3. Зняти оболонку з сосисок. Загорнути кожну сосиску в шматочок шинки.

4. Покласти свинячий жир в каструльку, в якій буде готуватися страва, поставити в духовку і залишити до «серпанок». Дістати з духовки.

5. Влити бовтанку і покласти сосиски.

6. Поставити назад в піч і запікати 25-30 хвилин.

0/5 (0 Reviews)