Інгредієнти
-
- молоко – 150 мл
- гірчиця зерниста – 1 ст. л.
- орегано – за смаком
- соковиті сосиски – 6 шт.
- шинка прошутто або бекон (нарізка) – 100 г
- сіль – за смаком
- топлене свиняче сало – 3 ст. л.
- петрушка – за смаком
- борошно пшеничне – 125 г
- яйця – 2 шт.
- вода холодна – 150 мл
- чебрець – за смаком
- перець мелений – за смаком
Покроковий рецепт приготування
1. Перемішати разом яйця, борошно, молоко, холодну воду, гірчицю, спеції, і трави, не залишаючи грудочок борошна. Залишити бовтанку на 15 хвилин.
2. Нагріти духовку до 220 & deg; C. 3. Зняти оболонку з сосисок. Загорнути кожну сосиску в шматочок шинки.
4. Покласти свинячий жир в каструльку, в якій буде готуватися страва, поставити в духовку і залишити до «серпанок». Дістати з духовки.
5. Влити бовтанку і покласти сосиски.
6. Поставити назад в піч і запікати 25-30 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!