Інгредієнти
- сіль
- цибуля ріпчаста – 1 середня цибулина
- 2 ст. л. домашнього майонезу
- 2 середні зелені редьки
- 100 г бекону
- 1 ч. л. рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Бекон нарізати скибочками, цибулю – тонкими півкільцями. Масло розігріти на сковороді, обсмажувати в ньому бекон протягом 1 хвилини, додати цибулю і готувати ще 2-3 хвилини, до золотистого кольору бекону та цибулі. Зняти з вогню, остудити. Редьку очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, викласти в салатницю. Додати бекон і цибулю, перемішати. Посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом. Відразу ж подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!