ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

Інгредієнти

  • 400 г гарбуза
  • 2 яйця
  • 50 г російського сиру
  • 50 г копченого бекону
  • 8 підкопченими сосисок
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 2 яблука
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. М'якоть вимити, нарізати великими кубиками, покласти в киплячу підсолену воду і варити до готовності, 7 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім подрібнити в блендері в пюре. Сир натерти на тертці. Крок 2

ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

Додати в гарбузове пюре яйця, тертий сир і збити в однорідну масу. Перекласти в миску. При необхідності приправити сіллю і перцем. Крок 3

ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

бекон нарізати невеликими шматочками. Кожну сосиску розрізати навпіл. Яблука вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Кожну четвертинку розрізати навпіл. Крок 4

ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

У сковороді розігріти олію, обсмажити бекон, 3 хв. Додати сосиски і смажити до рум'яної скоринки, 5 хв. Крок 5

ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

Перекласти бекон і сосиски разом з соком, що виділився в форму для випічки, додати яблука, перемішати. Крок 6

ЗАПІКАНКА З СОСИСКАМИ І яблуками

Влити гарбузове пюре і запекти в розігрітій до 200 ° С духовці 20 хв.

0/5 (0 Reviews)