Подайте до запіканці блюдо з асорті крупно нарізаних свіжих овочів: огірки, помідори, стебловий селера, червоний солодкий лук & ndash; і свіжою зеленню. З напоїв підійде міцний темний ель.
Інгредієнти
- 800 г кореневої селери
- 1 кг фаршу з баранини
- 150 г курдючного баранячого жиру
- 2 солодких червоних перцю
- 2 середні цибулини
- 4 зубчики часнику
- 200 г жирної сметани
- 1 велике яйце
- 2 ст. л. манки
- 1 ч. л. насіння зіри
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. Очистіть селера, розріжте на великі шматки, в каструлі залийте холодною водою, щоб він був покритий в повному обсязі. На сильному вогні доведіть до кипіння, посоліть, варіть до м'якості, приблизно 30 хв. Крок 2 Дрібно наріжте курдючний жир, покладіть у велику сковороду з товстим дном і жароміцної ручкою, поставте на середній вогонь витоплюється. Крок 3 Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник і солодкі перці. Коли витопиться жир, додайте в сковороду цибулю, обсмажуйте 5 хв. Крок 4 Додайте часник і солодкий перець, обсмажуйте ще 5 хв. Збільште вогонь до максимуму, викладіть фарш і зіру, смажте, розбиваючи грудки, до зміни кольору фаршу. Зніміть сковороду з вогню, посоліть, поперчіть. Крок 5 З готового селери злийте воду. Підсушіть селера на невеликому вогні і потовчіть толкушкой в пюре. Збийте яйце зі сметаною і сіллю, додайте в пюре разом з манкою і чорним перцем, ретельно перемішайте. Крок 6 Викладіть пюре поверх м'ясного фаршу в сковороді. Запікайте до отримання рум'яної скоринки на селері, приблизно 30 хв. Подавайте запіканку гарячою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!