ЗАПІКАНКА З СЕЛЕРИ з бараниною

Подайте до запіканці блюдо з асорті крупно нарізаних свіжих овочів: огірки, помідори, стебловий селера, червоний солодкий лук & ndash; і свіжою зеленню. З напоїв підійде міцний темний ель.

ЗАПІКАНКА З сЕЛЕРИ з бараниною

Інгредієнти

  • 800 г кореневої селери
  • 1 кг фаршу з баранини
  • 150 г курдючного баранячого жиру
  • 2 солодких червоних перцю
  • 2 середні цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 200 г жирної сметани
  • 1 велике яйце
  • 2 ст. л. манки
  • 1 ч. л. насіння зіри
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. Очистіть селера, розріжте на великі шматки, в каструлі залийте холодною водою, щоб він був покритий в повному обсязі. На сильному вогні доведіть до кипіння, посоліть, варіть до м'якості, приблизно 30 хв. Крок 2 Дрібно наріжте курдючний жир, покладіть у велику сковороду з товстим дном і жароміцної ручкою, поставте на середній вогонь витоплюється. Крок 3 Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник і солодкі перці. Коли витопиться жир, додайте в сковороду цибулю, обсмажуйте 5 хв. Крок 4 Додайте часник і солодкий перець, обсмажуйте ще 5 хв. Збільште вогонь до максимуму, викладіть фарш і зіру, смажте, розбиваючи грудки, до зміни кольору фаршу. Зніміть сковороду з вогню, посоліть, поперчіть. Крок 5 З готового селери злийте воду. Підсушіть селера на невеликому вогні і потовчіть толкушкой в ​​пюре. Збийте яйце зі сметаною і сіллю, додайте в пюре разом з манкою і чорним перцем, ретельно перемішайте. Крок 6 Викладіть пюре поверх м'ясного фаршу в сковороді. Запікайте до отримання рум'яної скоринки на селері, приблизно 30 хв. Подавайте запіканку гарячою.

0/5 (0 Reviews)