Якщо ви плануєте пюре на вечерю, відразу зваріть побільше картоплі, тоді ви без зусиль приготуєте з нього прекрасну запіканку на наступний день.
Інгредієнти
- 400 г фаршу з індички
- 700 г картоплі
- 1 склянку свіжого з с/з зеленого горошку
- 2 середні морквини
- 1 цибулина
- 1 стебло селери
- 2 зубчики часнику
- 5 гілочок кропу
- 1 стакан курячого або овочевого бульйону
- вершкове масло
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. сушених прованських трав
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля помойтещеткой і & nbsp; відваріть в & nbsp; підсоленій воді до готовності. Очистіть від шкірки і & nbsp; розімніть в & nbsp; пюре з & nbsp; 1 & nbsp; ст. л. вершкового масла. Приправте сіллю і & nbsp; додайте дрібно нарізаний укроп.Очістіте овочі. Лук, селера Крок 2 і & nbsp; чеснокмелко наріжте, моркву натріть на дрібній тертці. В & nbsp; великій глибокій сковороді розігрійте оливкову олію і & nbsp; обсмажте цибулю і & nbsp; часник до м'якості. Додайте моркву і & nbsp; селера і & nbsp; готуйте 5 & nbsp; мін.Сдвіньте овочі Крок 3 до & nbsp; одному краю сковороди, а & nbsp; на інший покладіть фарш і & nbsp; смажте 5 & nbsp; хв. Потім перемішайте фарш з & nbsp; овочами і & nbsp; посипте сумішшю прованських трав.Влейте Крок 4 в & nbsp; сковороду бульйон і & nbsp; доведіть до & nbsp; кипіння, зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і & nbsp; тушкуйте 20 & nbsp; хв., Поки рідина не зменшиться наполовину. Додайте в & nbsp; начинку зелений горошок, прогрійте разом 5 & nbsp; хв. Посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 5 Перекладіть вміст сковороди в & nbsp; жароміцних форму, зверху розподіліть картопляне пюре. На пюре викладіть тонкі скибочки вершкового масла. Запікайте в & nbsp; духовці, розігрітій до 200 & nbsp; ° С, протягом 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!