Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Макарони відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати стекти воді. Повернути пір'я в каструлю, додати 0,5 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла і перемішати. Крок 2
Лук очистити, нашаткувати, обсмажити в рослинній олії, 3 & nbsp; хв. Додати фарш і готувати 10 & nbsp; хв., Перемішуючи. Влити вино, випаровувати 3 & nbsp; хв., Посолити, поперчити. Перець нарізати шматочками, додати до м'яса. Гасити 5 & nbsp; хв. Зелень петрушки подрібнити і додати в каструлю. Покласти томатну пасту, ретельно перемішати, тушкувати 4 & nbsp; хв. Крок 3
Приготувати вершковий соус. Борошно прогріти на сковороді, додати вершкове масло і перемішати до однорідності. Влити молоко і готувати, помішуючи, поки суміш не закипить. Додати половину тертого пармезану, сіль і перець і, продовжуючи помішувати, готувати 2-3 хв. Форму змастити маслом, дно присипати сухарями. Укласти рівним шаром половину пір'я, на них викласти м'ясний соус, а потім залишилися макарони. Залити соусом, посипати сиром, що залишився. Випікати 25 хв при 200 & deg; С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!