Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- оливки – 300 мл
- майонез – 250 г
- спагетті – 500 г
- шинка – 200 г
- сир твердий – 200 г
- помідори черрі – 6 шт.
- яйце – 3 шт.
- цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Спагеті відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк і заправити рослинним маслом. Цибулю дрібно порубати, моркву потерти на крупній тертці. Пасерувати протягом 5-7 хв. Додати порізані кільцями помідори і тушкувати ще хвилин 5. Шинку порізати довгими, тонкими смужками. Сир потерти на крупній тертці. Яйця збити віночком з майонезом до однорідної маси, додати порізані кільцями оливки, зелень, перець. Перемішати. Готові спагетті перемішати з пасеровані овочі і шинкою, викласти в форму для запікання, посипати тертим сиром. Рівномірно полити все заправкою і запікати в духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 200 & deg; C до золотистої скоринки. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!