ЗАПІКАНКА НЕ ПО-неаполітанські

ЗАПЕКАНКА НЕ ПО-неаполітанські

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • оливки – 300 мл
  • майонез – 250 г
  • спагетті – 500 г
  • шинка – 200 г
  • сир твердий – 200 г
  • помідори черрі – 6 шт.
  • яйце – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Спагеті відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк і заправити рослинним маслом. Цибулю дрібно порубати, моркву потерти на крупній тертці. Пасерувати протягом 5-7 хв. Додати порізані кільцями помідори і тушкувати ще хвилин 5. Шинку порізати довгими, тонкими смужками. Сир потерти на крупній тертці. Яйця збити віночком з майонезом до однорідної маси, додати порізані кільцями оливки, зелень, перець. Перемішати. Готові спагетті перемішати з пасеровані овочі і шинкою, викласти в форму для запікання, посипати тертим сиром. Рівномірно полити все заправкою і запікати в духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 200 & deg; C до золотистої скоринки. Смачного!

0/5 (0 Reviews)