ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ КАРТОПЛЯ З яйцями І шинкою

Ситно, смачно, недорого. І дуже по-зимовому. Наша відповідь швейцарському фондю і раклет.

Інгредієнти

  • великий картопля – 4 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • шинка – 100 г
  • сіль – за смаком
  • бринза або фета – 100 г
  • жирні вершки – 50-70 мл
  • паприка – 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ КАРТОПЛЯ З яйцями і шинкою

Картопля вимити щіткою і зварити в мундирі до готовності, 30-35 хв., трохи остудити і розрізати уздовж навпіл. Вийняти середину гострою ложкою, щоб стінки завтовшки близько 1 см залишилися цілими. Крок 2

ЗАПЕЧЕНИЙ У ДУХОВЦІ КАРТОПЛЯ З яйцями і шинкою

Шинку нарізати дрібними кубиками, бринзу і картопляну м'якоть розкришити. Яйце збити з вершками, сіллю і паприкою; додати туди бринзу, картопля і шинку. Крок 3

ЗАПЕЧЕНИЙ у дУХОВЦІ КАРТОПЛЯ З яйцями і шинкою

Заповнити цією сумішшю картоплини і запікати в розігрітій до 200 ° С духовці до утворення золотистої скоринки, 12-15 хв. Подавати гарячими, можна з зеленим салатом-мікс.

0/5 (0 Reviews)