Запечена СВИНИНА з гірчичним скоринки

запечена СВИНИНА з гірчичним корочки

Інгредієнти

  • сіль дрібна морська – & nbsp;
  • м'якоть свинини (свинячий окіст без кістки , шийна частина або вирізка) – 1 кг
  • перець чорний мелений – & nbsp;
  • часник великий – 2 зубчики
  • вермут – 3 ст. л.

Для маринаду

  • мелений імбир – 1/2 ч. л.
  • гірчиця зерниста
  • мед – 1 ст. л.
  • яйце (жовток) – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Нагрійте духовку до 200 & deg; С. Часник очистіть і наріжте часточками. М'ясо витріть паперовим рушником, зачистити від сухожиль і надлишків жиру. Зробіть в м'ясі невеликі, але глибокі прорізи, нашпигуйте їх шматочками часнику. Рясно натріть м'ясо сіллю і перцем свіжомеленим. Поверніть шматок м'яса в рулет і перев'яжіть його кулінарною ниткою. Приготуйте маринад: змішайте гірчицю, мед, мелений імбир і яєчний жовток. Посоліть, поперчіть. М'ясо викладіть в глибоке деко, за допомогою кулінарної кисті спочивайте м'ясо гірчичним маринадом. І поставте в духовку. Запікайте протягом 20 хвилин, потім полийте м'ясо 3 ст. л. вермуту. І продовжите запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи м'ясо соком. Запечене м'ясо дістаньте з духовки, звільніть від нитки і подавайте, нарізавши на шматки і полив журавлинним соусом. На гарнір до м'яса подайте запечена картопля і обсмажені овочі. Таке м'ясо добре як в гарячому, так і в холодному вигляді.

0/5 (0 Reviews)