Запечена пряна рулька в цибульному маринаді.
Інгредієнти
- рулька свиняча – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 250 г
- часник – 4 зуб.
- зелень
- сіль, спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
рульку промити, зробити глибокі надрізи і нашпигувати зубчиками часнику . Цибулю подрібнити, змішати з сіллю і спеціями. Натерти рульку і залишити маринуватися на 9 годин. Крок 2
Рульку викласти в форму для запікання і запікати 30 хвилин при 180 градусах, і 1-1,5 години при 130 градусах. Крок 3
Приємного апетиту! Корисна порада
Таку рульку можна приготувати в мультиварці в режимі & quot; гасіння & quot;.
Господині на заміткуЗавдяки запіканню при різних температурах зверху виходить хрустка засмаженою скоринка.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!