ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ З цесарки І ЛУКОМ

ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ З цесарки І ЛУКОМ

Інгредієнти

  • 200-300 г готового м'яса цесарки, вареного, смаженого або запеченого
  • 2 середні цибулини
  • 120 г хорошого майонезу
  • 150 г жирної сметани
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. вершкового масла і ще трохи для форми
  • 1 склянка борошна і ще трохи для форми
  • 1 ч. л. розпушувача щіпка соди сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Форму для випічки діаметром 22 см змастіть масломі присипте борошном. Струсіть зайве. Розігрійте духовку до 180 ° С. Крок 2 Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. М'ясо цесарки наріжте тонкою соломкою. У сковороді розігрійте масло, покладіть цибулю, обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору 7 хвилин. Додайте цесарку, посоліть, поперчіть, обсмажуйте ще 3 хвилини. Зніміть з вогню. Крок 3 Злегка збийте яйця в глибокій мисці, додайте сметану, збийте до однорідності. Додайте майонез і знову збийте. Крок 4 Всипте просіяне з розпушувачем і содою борошно, ретельно перемішайте. У вас повинно вийти тісто густоти сметани. Крок 5 Налийте трохи тесту на дно форми, викладіть начинку з цесарки з цибулею, залийте тестом. Випікайте в центрі духовки приблизно 40 хвилин. Пиріг готовий, якщо встромлена в центр дерев'яна шпажка виходить сухою. Крок 6 Остудіть пиріг у формі на решітці 15-20 хвилин, потім переверніть на блюдо і подавайте; але можна подавати і повністю охолодженим. Господині на замітку

Якщо ви категоричний противник використання майонезу, збільште на 100 г кількість сметани і додайте ще 2 жовтки.

0/5 (0 Reviews)