Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
- желатин – 50 г
- шинка – 300 г
- бульйон курячий – 1 л
- курка відварна – 300 г
- шкаралупа яєчна – 10-15 шт.
- морква
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Розвести желатин, як зазначено на упаковці. Яєчну шкаралупу покласти в осередку для яєць, заздалегідь проробленим отвором вгору (діаметром приблизно 2-3 см). У шкаралупу укласти зелень, моркву і інші прикраси, наприклад, зелений горошок, кукурудзу та ін. Потім покласти нарізане м'ясо. Змішати желатин з бульйоном і нагріти на плиті (не кип'ятити). Залити бульйон в шкаралупу і поставити охолоджуватися в холодильник. Коли холодець застигне, шкаралупа легко зніметься, як з вареного яйця. Викласти готові яєчка на блюдо, прикрасити на свій розсуд. Господині на замітку
Замість шинки можна використовувати будь-яке інше м'ясо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!