Заливні РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

заливних РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

Інгредієнти

  • гірчиця – 0,5 ч. л.
  • желатин – 1 ст. л.
  • вершковий сир – 150 г
  • тертий сир напівтвердих сортів – 100 г
  • огірок – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • пучок зеленої цибулі
  • скибочки шинки – 10 шт.

Для бульйону:

  • або морква – 1 шт.
  • горошини чорного перцю – 5 шт.
  • лист лавровий – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • яловичина з кісточкою – 400 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

заливних РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

М'ясо вимити, покласти в каструлю, залити 1 л холодної води і довести до кипіння на сильному вогні, знімаючи піну. Знизити вогонь до середнього, покласти очищені цибулину і моркву. Нещільно накрити кришкою і варити 1-1,5 ч. За 10 хв. до готовності додати лавровий лист, перець горошком і сіль за смаком. Крок 2

заливних РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

Желатин всипати в чашку, залити невеликою кількістю гарячого бульйону і відставити на 20 хв. Крок 3

заливних РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

Часник очистити і роздавити. Огірок вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Вершковий сир збити виделкою, змішати з тертим сиром, гірчицею, часником, огірком і зеленою цибулею. Крок 4

Викласти на кожну скибочку шинки по 1 ч. л. начинки, згорнути рулетом. Крок 5

Бульйон процідити, м'ясо відкласти для іншої страви. Додати в бульйон набряклий желатин і нагрівати, розмішуючи і не доводячи до кипіння. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Крок 6

Покласти рулети в прямокутну форму з невисокими бортиками на відстані 5-6 см один від одного. Влити бульйон з желатином так, щоб рулети були покриті на 1 см. Дати охолонути при кімнатній температурі, потім переставити в холодильник на 4-5 ч, до повного застигання.

0/5 (0 Reviews)