Інгредієнти
- 6 склянок пшеничного борошна
- 2 ст. л. цукру
- яйця – зварені круто 4 шт
- 45 г свіжих дріжджів
- 80 г столового маргарину
- сіль дрібна морська
- 750 г м'ясного фаршу
- на 20 маленьких розтягаїв:
- 2-3 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 175 г меланжу (суміші білків і жовтків)
- Для начинки:
- рослинне масло для змазування дека
- для тіста:
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 яйце для змащування розтягаїв
Покроковий рецепт приготування
із зазначених інгредієнтів і 2 склянок води замісити дріжджове тісто Опарне, розділити на шматочки по 45 г, сформувати з них кульки. Дати расстояться 5 хв. і розкачати з них круглі коржики. На середину кожного коржика покласти фарш, з'єднати краї тіста так, щоб середина пиріжка залишилася відкритою. Укласти на деко, змащене маслом, і після вистоювання змастити яйцем. Випікати маленькі круглі розтягаї при температурі 200 & # 186; С протягом 25-30 хв. до появи золотистої скоринки. Після випічки в отвори в середині розтягаїв покласти рубані круті яйця і посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!