Закуска як для святкового, так і повсякденного столу. У капкейкі можна додавати будь-які спеції на ваш смак, 50 г дрібно порізаними або натертого на крупній тертці сиру і 100 г будь-якого іншого наповнювача (це може бути ковбаса, шинка, копчена грудинка, обсмажені гриби, оливки, в'ялені томати).
< p>
Оливкова настрій x Інгредієнти
- 200 г борошна
- 1,5 ч.л розпушувача
- 100 г вершкового масла
- 2 яйця
- 120 мл молока
- 1 ч.л цукру
- 1/3 ч.л солі
- 1/3 ч.л перцю
- 50 г сиру
- 100 г шинки
- 30 г оливок
- крем:
- 250 г вершкового сиру
- 80 мл вершків 30%
- часник
- зелень
- корнішони
- оливки
- чилі перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Почнемо приготування зі збивання м'якого вершкового масла. До маслу додаємо цукор, сіль, спеції і збиваємо на високій швидкості до посветления і пишності. Масла не дуже багато, тому воно буде розлітатися по стінках чаші, періодично його знімайте лопаткою і продовжуйте збивати. Коли добилися дуже пишного, світлого стану, по одному вводимо яйця, кожен раз збиваючи 1 2 хвилини на високій швидкості. Маса може трохи расслоиться, нехай вас це не лякає, нічого страшного. Крок 2 Далі борошно нам необхідно змішати з розпушувачем і просіяти приблизно 1/3 частина до збитого масла з яйцями, перемішуємо на мінімальній швидкості міксера до однорідності. Далі вливаємо половину молока, знову перемішуємо на невеликій швидкості міксера, просіюємо борошно, потім знову вливаємо молоко і просіюємо залишилася 1/3 борошна. Таким чином, чергуючи один одного, ми додаємо сухі і рідкі продукти, кожен раз перемішуючи масу до однорідності. У результаті повинно вийти дуже пишне і повітряне тісто. Для аромату можна додати трохи сушеного часникового порошку з сушеними травами і тепер можна додавати наповнювач. Крок 3 Дрібно нарізаємо наповнювач кубиками, оливки кружечками, і перемішуємо тісто за допомогою лопатки. Тісто для кексів готове. Випікати їх можна, як в силіконових формочках, так і в паперових капсулах для капкейков. У великих капсулах виходить 9 кексів, в звичайних стандартних маленьких висотою 3,5 см виходить близько 12 кексів. Крок 4 Кекси випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці приблизно 25 хвилин, режим верх/низ без конвекції. Готовність обов'язково перевіряйте зубочисткою, вставлена в середину, вона повинна виходити сухою і чистою. Кекси переміщаємо на решітку і даємо їм час охолонути, їх можна подавати до столу як в теплому вигляді, так і в охолодженому. Можна паперову капсулу попередньо зняти, можна подавати прямо з нею. Крок 5 Можна оформити кекси як закуску до святкового столу – зробити шапочку з крему. Для крему візьмемо 250 г вершкового сиру, 80 мл жирних вершків, 2 3 зубчики часнику, пропущеного через прес і трохи мелконарубленную кропу (можна використовувати будь-яку зелень). Для крему нам необхідно лише з'єднати всі продукти разом, вершки і сир повинні бути дуже холодними. Сир використовуємо солонуватий, тому сіль додатково не додаємо. Крок 6
Спочатку збиваємо всю масу на мінімальній швидкості міксера до однорідності, а потім швидкість збільшуємо до середньої і збиваємо крем в пишну масу. Далі готовий крем перекладаємо в кондитерський мішок з фігурною насадкою і відкидають шапочки на кекси. Даної кількості крему вистачає на 9 капкейков, на шапочки не дуже великого розміру. А далі прикрашаємо шапочку дрібними корнішонами, оливками, зеленню, кільцями чилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!