Інгредієнти
- креветки – 10 шт.
- перець мелений – за смаком
- баклажан – 1 шт.
- сир Моцарелла – 125 г (1 кулька)
- сік лимонний – 2 краплі
- базилік (листя) – 2-3 шт.
- масло оливкове – 1 ст. л.
- сіль морська – за смаком
- шинка пармська – 70 г
Для панірування
- мука
Покроковий рецепт приготування
Баклажан вимити , нарізати смужками, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити в оливковій олії до золотистої скоринки. Креветки очистити від панцира і видалити кишку. Посолити, поперчити, обсмажити з обох сторін по 1 хвилині. Моцареллу розрізати на часточки (кратне число смужок баклажана). На баклажан покласти шматочок моцарели і креветку. Згорнути в рулет. Кожен рулет обернути смужкою шинки. Запекти в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці 5 хвилин так, щоб моцарелла розплавилася. Базилік дрібно порубати, посолити, поперчити, додати оливкове масло і лимонний сік. Добре перетерти в ступці до стану соусу. Подавати на підігрітих тарілках, прикрасивши зеленим соусом краю. Господині на замітку
Замість лимонного соку можна використовувати ту ж кількість білого бальзамика.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!