ЗАКУСКА TI AMO ITALIA

ЗАКУСКА TI AMO ITALIA

Інгредієнти

  • креветки – 10 шт.
  • перець мелений – за смаком
  • баклажан – 1 шт.
  • сир Моцарелла – 125 г (1 кулька)
  • сік лимонний – 2 краплі
  • базилік (листя) – 2-3 шт.
  • масло оливкове – 1 ст. л.
  • сіль морська – за смаком
  • шинка пармська – 70 г

Для панірування

  • мука

Покроковий рецепт приготування

Баклажан вимити , нарізати смужками, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити в оливковій олії до золотистої скоринки. Креветки очистити від панцира і видалити кишку. Посолити, поперчити, обсмажити з обох сторін по 1 хвилині. Моцареллу розрізати на часточки (кратне число смужок баклажана). На баклажан покласти шматочок моцарели і креветку. Згорнути в рулет. Кожен рулет обернути смужкою шинки. Запекти в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці 5 хвилин так, щоб моцарелла розплавилася. Базилік дрібно порубати, посолити, поперчити, додати оливкове масло і лимонний сік. Добре перетерти в ступці до стану соусу. Подавати на підігрітих тарілках, прикрасивши зеленим соусом краю. Господині на замітку

Замість лимонного соку можна використовувати ту ж кількість білого бальзамика.

0/5 (0 Reviews)