Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти
Для млинчиків
- кориця – 1-2 ч. л.
- борошно – 300 г
- молоко – 250 г
- сіль – за смаком
- яйце – 1 шт.
Для салату
- яйце – 3 шт.
- шинка – 200-300 г
- петрушка (зелень) – за смаком
- морква варена – 2 шт.
- картопля варений – 2 шт.
- кріп (зелень) – за смаком
- сирок плавлений м'який – 1 шт.
- петрушка (зелень) – за смаком
- гриби мариновані дрібні – 10-15 шт.
- кріп (зелень) – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Змішати всі інгредієнти і випекти 6-8 млинчиків. Для приготування начинки картопля, морква і яйця натерти на крупній тертці, додати подрібнений кропом, шинку нарізати кубиками. Все заправити майонезом. Сирок натерти на дрібній тертці і змішати з майонезом. Для формування рулету-пенька кожен млинець зробити рівний зріз. На столі розстелити харчову плівку і викласти половинки на плівку внахлест, який змастити плавленим сирком для з'єднання млинчиків між собою. Викласти уздовж покладеної млинцевій “доріжки” начинку-салат, залишивши трохи на “корінці”. Підняти одну сторону плівки, згорнути в рулет. Одержаний “пень” поставити торцем на плоску тарілку або блюдо (вгору рівними зрізами млинців). Для оформлення “пня” сформувати на блюді “корінці”. Поверхности “корінців” укрити залишками млинців. Поставити грибочки, прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!