ЗАКУСКА МЛИНЦЕВИЙ ПЕНЬ

ЗАКУСКА МЛИНЦЕВИЙ ПЕНЬ

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

Для млинчиків

  • кориця – 1-2 ч. л.
  • борошно – 300 г
  • молоко – 250 г
  • сіль – за смаком
  • яйце – 1 шт.

Для салату

  • яйце – 3 шт.
  • шинка – 200-300 г
  • петрушка (зелень) – за смаком
  • морква варена – 2 шт.
  • картопля варений – 2 шт.
  • кріп (зелень) – за смаком
Для прикраси

  • сирок плавлений м'який – 1 шт.
  • петрушка (зелень) – за смаком
  • гриби мариновані дрібні – 10-15 шт.
  • кріп (зелень) – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Змішати всі інгредієнти і випекти 6-8 млинчиків. Для приготування начинки картопля, морква і яйця натерти на крупній тертці, додати подрібнений кропом, шинку нарізати кубиками. Все заправити майонезом. Сирок натерти на дрібній тертці і змішати з майонезом. Для формування рулету-пенька кожен млинець зробити рівний зріз. На столі розстелити харчову плівку і викласти половинки на плівку внахлест, який змастити плавленим сирком для з'єднання млинчиків між собою. Викласти уздовж покладеної млинцевій “доріжки” начинку-салат, залишивши трохи на “корінці”. Підняти одну сторону плівки, згорнути в рулет. Одержаний “пень” поставити торцем на плоску тарілку або блюдо (вгору рівними зрізами млинців). Для оформлення “пня” сформувати на блюді “корінці”. Поверхности “корінців” укрити залишками млинців. Поставити грибочки, прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)