Усім відомі м'ясні тефтелі – приготовані на пару – виглядають дуже забавно.
Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти
- Фарш м'ясний – 600 г
- рис Басматі – 100 г
- Червоний рис – 100 г
- Суміш 4 рису – 100 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль, перець – за смаком
- Гілочки петрушки – для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рис замочити в холодній воді на 2 години. Потім злити воду і дати рису обсохнути на рушник. Пересипати рис в блюдце. Крок 2
Фарш (або м'ясо ) разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем. Перемішати. Крок 3
З фаршу скачати в долонях кульки, завбільшки з яйце. Обваляти кульки в сухому рисі. Крок 4
Готувати їжачків в пароварці на першому рівні (40 хвилин) або в мультиварці на режимі “ПАР” (30 хвилин). Крок 5
Готових їжачків укласти на блюдо, прикрасивши зеленню. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!