На кожному острові Індонезії – своя особлива місцева кухня. Жителі острова Балі обожнюють соєвий соус і готують з них кожне блюдо. Жителі острова Ява люблять страви гостріше. А на Суматрі жити не можуть без кокосового молока. П'ють на сніданок, додають в суп, і для соусів на вечерю.
Інгредієнти
- фарш з індички 300 г
- рисова локшина 150 г
- базилік 2-3 листочка
- імбир 10 г
- часник 2 зубчики
- перець Чилі 10 г
- соєвий соус 50 мл
- тростинний цукор 1 ч. Л.
- лайм 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- помідори 120 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Закип'ятіть 1 л води. Рисову локшину залийте окропом на 2 хв, коли локшина розмокне, злийте воду. Промийте локшину холодною водою і залиште сушитися. Крок 2 Дрібно наріжте цибулю, часник, імбир, помідори кубиками. Дрібно наріжте перець Чилі, використовуйте його на смак. Розігрійте сковороду з краплею олії, обсмажити цибулю 1-2 хв. до золотистого кольору. Додайте фарш індички, смажте 1-2 хв. Потім, додайте інші нарізані овочі і листочки базиліку. Смажте ще 2-3 хв., Помішуючи. Вичавіть сік лайма, додайте соєвий соус, і цукор. Прогрійте 1 хв. Додайте рисову локшину, перемішайте. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!