Яєчний СУФЛЕ з шинкою в мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти

  • Яйце – 2 шт .
  • Шинка – 100 г
  • свіжоморожена горошок – 50 г
  • Рослинна олія – ​​1 ст. л.
  • Вершкове масло – 1 ч. Л.
  • Вершки – 100 мл
  • Перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

яєчного СУФЛЕ з шинкою в мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

Горошок розморозити, обсушити. Шинку нарізати невеликими кубиками. Розігріти в мультиварці рослинне масло і обсмажити в режимі «Мультіповар» при температурі 160 ° С шинку і зелений горошок, приблизно 10 хвилин. Крок 3

Яйця збити з вершками, приправити сіллю і перцем за смаком. Залити яєчної сумішшю шинку з горошком. Крок 4

яєчного СУФЛЕ з шинкою В Мультиварка

Готувати в режимі« Мультіповар »при температурі 100 ° С 10 хв.

0/5 (0 Reviews)