Інгредієнти
- 2 ч. л. кунжутного масла
- 1 маленький червоний свіжий чилі
- 2 ст. л. тайського рибного соусу
- сіль
- яйце велике
- цибуля ріпчаста – 1 маленька цибулина
- часник – 2 зубчики
- 200 г шинки
- 1 невеликий зелений солодкий перець
- 1 ст. л. білого сухого вина
- 1 перо зеленої цибулі
- 225 г (упаковка) тонкої яєчної локшини швидкого приготування
- 2 ч. Л. соєвого соусу
- рослинне масло – 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Опустити локшину в окріп і варити 3 хв. Злити, промити холодною водою, дати стекти і покласти в каструлю, полив кунжутним маслом. Шинку нарізати тонкими смужками, очищені від насіння і білої м'якоті перці – так само. Сильно нагріти вок або глибоку сковороду, влити рослинне масло; коли воно почне злегка диміти, додати в нього перці, подрібнену цибулю, часник і зелена цибуля. Обсмажувати 3 хв., Постійно помішуючи. Додати шинку і локшину. Продовжувати готувати, помішуючи, ще 3 хв. Влити соєвий і рибний соус, вино і смажити, помішуючи, ще 3 хв. Яйця збити, влити в локшину, енергійно перемішати і готувати до тих пір, поки яйця не будуть готові, 3-4 хв. Викласти локшину на підігріту тарілку і подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!