ЯЄЧНА ЛАПША З ПРАЦЮЄМО І шинкою

ЯЄЧНА ЛАПША З ПРАЦЮЄМО І шинкою

ЯЄЧНА ЛАПША З ПРАЦЮЄМО І шинкою

Інгредієнти

  • 2 ч. л. кунжутного масла
  • 1 маленький червоний свіжий чилі
  • 2 ст. л. тайського рибного соусу
  • сіль
  • яйце велике
  • цибуля ріпчаста – 1 маленька цибулина
  • часник – 2 зубчики
  • 200 г шинки
  • 1 невеликий зелений солодкий перець
  • 1 ст. л. білого сухого вина
  • 1 перо зеленої цибулі
  • 225 г (упаковка) тонкої яєчної локшини швидкого приготування
  • 2 ч. Л. соєвого соусу
  • рослинне масло – 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Опустити локшину в окріп і варити 3 хв. Злити, промити холодною водою, дати стекти і покласти в каструлю, полив кунжутним маслом. Шинку нарізати тонкими смужками, очищені від насіння і білої м'якоті перці – так само. Сильно нагріти вок або глибоку сковороду, влити рослинне масло; коли воно почне злегка диміти, додати в нього перці, подрібнену цибулю, часник і зелена цибуля. Обсмажувати 3 хв., Постійно помішуючи. Додати шинку і локшину. Продовжувати готувати, помішуючи, ще 3 хв. Влити соєвий і рибний соус, вино і смажити, помішуючи, ще 3 хв. Яйця збити, влити в локшину, енергійно перемішати і готувати до тих пір, поки яйця не будуть готові, 3-4 хв. Викласти локшину на підігріту тарілку і подавати негайно.

0/5 (0 Reviews)