Інгредієнти
- 2 ч. Л. меленого кмину
- 4 вірменських лаваша
- 600 г яловичого фаршу
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- сіль
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 100 г копченого сиру” Чечіль “
- 200 г квасолі у власному соку (без рідини)
- часник – 4 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дрібно порізати цибулю, часник і болгарський перець. Крок 2 На сковороді для гриля розігріти масло, обсмажити цибулю з часником, додати фарш. Смажити 5 хвилин, приправити кмином, сіллю і перцем за смаком, перемішати, додати квасолю і болгарський перець. Крок 3 Смажити ще 5 хвилин, викласти на лаваш, посипати тертим сиром, загорнути і підігріти на решітці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!