ЯЙЦЯ-СКРЕМБЛ

ЯЙЦЯ-СКРЕМБЛ

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50 г вареної шинки
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 1/2 ч. л. насіння кропу
  • 6 яєць
  • 1/3 склянки молока
  • щіпка меленої паприки
  • 10-15 г вершкового масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шинку наріжте тонкими смужками, зелена цибуля подрібніть. Насіння кропу покладіть в ступку і потовчіть в порошок. Крок 2 У великій мисці збийте яйця, додайте молоко, сіль, паприку і товчені насіння кропу, потім шинку і цибулю. На сковороді розтопіть вершкове масло, влийте в неї яєчну суміш, поставте на дуже маленький вогонь. Крок 3 Коли суміш почне схоплюватися, лопаткою посуньте затверділі частини суміші так, щоб поверхня яєчної суміші вийшла горбистої, а рідина скла на дно форми і до її країв. Смажте ще кілька хвилин, щоб рідини в сковороді не залишилося зовсім. При необхідності повторіть маніпуляцію з лопаткою. Крок 4 Подавайте негайно, не даючи охолонути – холодний скрембл швидко робиться дуже несмачним. Господині на замітку

У англійців є анекдот про те, як була створена пісня всіх часів і народів Yesterday. Мовляв, готував якось вранці Пол Маккартні яйця-скрембл і наспівував собі тихенько під ніс scrambled eggs, scrambled eggs. Потім, правда, ці слова довелося замінити на Yesterday. Ось яке це геніальне страву!

0/5 (0 Reviews)