ЯЙЦЯ-пашот на тості з шинкою

Це тільки здається, що яйце-пашот здатні приготувати досвідчені кулінари і кухарі. Ні! Ми розповімо як це зробити просто, зручно і швидко. Дотримуйтесь наших порад і у вас все вийде. А яйце-пашот & mdash; це дуже смачно!

Інгредієнти

  • 2 великих скибочки шинки
  • 2 великих дуже свіжих яйця
  • 2 шматка хліба для тостів
  • вершкове масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для яєць-пашот підготуйте 2 шматка харчової плівки 40х40 см. Весь центр щедро змастіть маслом і посоліть. Крок 2 Покладіть шматки плівки в мисочки, розбийте в кожну по яйцю, зберігаючи жовток в цілості. Зауважте кінці плівки так, щоб вийшов мішечок, залишаючи трохи вільного простору над яйцем. Зверху на каструлю з киплячою водою покладіть довгу шпажку і підвісьте на ній вийшов мішечок. Варіть 3-3,5 хв. Вийміть мішечок з каструлі і, найкраще, опустіть в холодну воду на 10-15 сек. Акуратно зніміть плівку. Крок 3 Тим часом змастіть шматки хліба маслом і злегка підсмажте з масляною боку на сковороді. На тій же сковороді прогрійте шинку. Готові яйця-пашот викладіть на тости з шинкою і подавайте.

0/5 (0 Reviews)