Інгредієнти
- беарнский соус (для подачі) – 200 г
- яйце – 4 шт.
- вода – 1 л
- сіль
- оцет – 1 ч. л.
- білий хліб – 4 скибочки
- вершкове масло – 60 г
- шинка – 4 скибочки
Покроковий рецепт приготування
Зварити яйця-пашот. Довести воду в каструлі до кипіння, додати сіль і оцет. Розбити кожне яйце, вилити вміст в окрему чашку, потім акуратно перелити в киплячу воду. Витягти яйця шумівкою через 3-4 хвилини. Зрізати хлібну кірку. Розтопити вершкове масло і підсмажити хліб до золотистого кольору. Покласти на тарілки і додати по одному шматочку шинки на кожен шматок хліба. Зверху покласти яйця-пашот і ложку бєарнскі соусу. Оформити спаржею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!