ЯЙЦЯ БЕНЕДИКТ (ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ)

ЯЙЦЯ БЕНЕДИКТ (ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ)

Інгредієнти

  • беарнский соус (для подачі) – 200 г
  • яйце – 4 шт.
  • вода – 1 л
  • сіль
  • оцет – 1 ч. л.
  • білий хліб – 4 скибочки
  • вершкове масло – 60 г
  • шинка – 4 скибочки

Покроковий рецепт приготування

Зварити яйця-пашот. Довести воду в каструлі до кипіння, додати сіль і оцет. Розбити кожне яйце, вилити вміст в окрему чашку, потім акуратно перелити в киплячу воду. Витягти яйця шумівкою через 3-4 хвилини. Зрізати хлібну кірку. Розтопити вершкове масло і підсмажити хліб до золотистого кольору. Покласти на тарілки і додати по одному шматочку шинки на кожен шматок хліба. Зверху покласти яйця-пашот і ложку бєарнскі соусу. Оформити спаржею.

0/5 (0 Reviews)