ВИРІЗКОЮ з фруктовою сальсою

Приготування свинячої вирізки можна урізноманітнити, трохи пофантазувати з соусами. Яскравий річний колорит додасть вашій страві ось така сальса з полуниці і ананаса. Робіть відразу цієї сальси рази в три більше & ndash; потім будете їсти її окремо, ложкою, чесне слово.

 ВИРІЗКОЮ з фруктовою сальсою

Інгредієнти

  • 4 шматки свинячої вирізки по 180-200 г кожен
  • 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло для змазування

Для соусу:

  • 250 г свіжої полуниці
  • 250 г м'якоті свіжого ананаса
  • 3 стрілки зеленої цибулі
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • мелений чорний перець
  • коричневий цукор

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для сальси наріжте ягоди полуниці невеликими шматочками, ананас – невеликими кубиками, а зелена цибуля – невеликими смужками. Додайте бальзамічний оцет, чорний перець і коричневий цукор за смаком. Все це можна зробити заздалегідь і поставити сальсу настоюватися в холодильник мінімум на 30 хв. Крок 2 Змастіть шматки вирізки бальзамічним оцтом і оливковою олією, поперчіть, викладіть на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати і смажте 5-6 хв., Потім переверніть, знову змастіть оцтом і смажте до готовності, ще приблизно 7 хв. Крок 3 Якщо ви готуєте в духовці, педварітельно розігрійте її до 200 ° С і запікайте м'ясо на застеленій фольгою решітці приблизно 20 хв. Крок 4 Зніміть м'ясо з решітки, посоліть, накрийте фольгою на 5 хв. Подавайте з холодною фруктовою сальсою. До речі

Свіжу полуницю, звичайно, можна замінити свіжозамороженої, а свіжий ананас & ndash; консервованим, але ефект, звичайно, буде не таким. Краще тоді збити в блендері всі інгредієнти сальси, влити в контейнер для заморожування і поставити в морозильник на кілька годин, раз в 15 & ndash; 20 хв. збиваючи вміст контейнера виделкою. Вийшло сорбе, викладене спеціальною ложкою для морозива у вигляді кульок, буде мати гарний вигляд з м'ясом.

0/5 (0 Reviews)