Інгредієнти
- 4 каркаса цесарки (спинки, шиї)
- 500 г крилець цесарки
- 1 велика морквина
- 1 велика цибулина
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 2 ч. Л. морської солі
- 1 ст. л. рибного соусу
- 2 зірочки бадьяна
- 10 гвоздичек
- 1 ч. л. перцю горошком
- 1 паличка кориці
- 1 щіпка шафрану
- 2 ст. л. рослинного масла
Для подачі
- 4 невеликих філе грудки цесарки
- 300 г широкої рисової локшини
- 1 червона цибулина
- 1 лайм
- 1 маленький червоний перець чилі
- 4 стебла зеленої цибулі
- 1 невеликий пучок кінзи
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Порубаєте каркаси цесарки невеликими шматками, розріжте крила в суглобах. Імбир, цибулю і моркву очистіть і наріжте великими шматками. Крок 2 У великій каструлі з товстим дном розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте в ньому всі підготовлені частини цесарки, 3 хвилини. Додайте овочі і обсмажуйте до золотистого кольору 7-10 хвилин. Крок 3 Залийте 2 л холодної води, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, посоліть, зніміть всю піну. Додайте чорний перець, бадьян, гвоздику і паличку кориці, варіть бульйон 3 години. Крок 4 Філе цесарки для подачі змастіть рослинною олією, посоліть, поперчіть і запечіть в розігрітій до 170 ° С духовці до готовності, 20 хвилин. Запечене філе цесарки остудіть протягом 10 хвилин, після чого наріжте невеликими скибочками. Крок 5 Рисову локшину приготуйте відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на друшляк, ретельно промийте холодною водою, обсушити. Крок 6 Перець чилі наріжте кільцями, при бажанні для зменшення гостроти видаляючи насіння і білі перегородки. Наріжте очищений червона цибуля тонкими пір'ям, зелена цибуля – шматочками завдовжки 2 см. Наріжте лайм скибочками. Крок 7 Готовий бульйон процідіть, додайте рибний соус і шафран, доведіть до кипіння. Підігрійте глибокі миски. У кожну викладіть локшину, червона цибуля і смужки філе, залийте киплячим бульйоном, покладіть скибочки лайма, колечка чилі, зелена цибуля і листя кінзи. Подавайте негайно. До речі
Особливо смачний в цьому супі не звичайний червоний лук, а так званий & laquo; кримський & raquo; або & laquo; ялтинський & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!