Інгредієнти
- 2 великі цибулини
- 3 ст. л. вершкового масла
- 3 яєчні білки
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- великий картопля
- Для фрикадельок:
- часник – 3 зубчики
- 2 кг тріски (голови, хвости)
- 2 середні морквини
- 200 г філе тріски
- 3 ст. л. жирних вершків
- листя петрушки
- кріп, сіль і перець за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> півчашки відвареного рису
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Зачистити риб'ячі голови від очей і зябер, розрубати, промити. Покласти в каструлю разом з хвостами, залити 3 & nbsp; л води, додати цибулю і 1 морквину. Довести до кипіння і варити 40 & nbsp; хв. на повільному вогні, знімаючи піну. Приготувати фрикадельки: цибулю нарізати дрібними кубиками і пасерувати в олії на повільному вогні 5-7 хв. Філе тріски пропустити через м'ясорубку, додати половину відвареного рису, вершки, білки і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати залишився рис, цибуля, подрібнену зелень петрушки, приправити сіллю і перцем; перемішати, скачати фрикадельки. Готовий бульйон процідити, довести до кипіння, всипати нарізані соломкою залишилася моркву і картоплю і варити 10 & nbsp; хв. на повільному вогні. Потім додати часник, нарізаний тонкими пластинами, фрикадельки і варити юшку до їх спливання на поверхню. Подавати з подрібненим кропом.
- Дякуємо Антоніо Баратта, шеф-кухаря ресторану “Сирена”, за наданий рецепт
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!