Відбивні з ягняти з чебрецем

Це дуже простий рецепт, і інгредієнтів потрібна мінімальна кількість, але результат просто чудовий! Постарайтеся знайти якомога більше свіжий чебрець (він же чебрець) & ndash; його запах тут відіграє основну роль. Ну і саме м'ясо, звичайно,

відбивні з ягняти з чебрецем

Інгредієнти

  • корейка ягняти – 8 реберець
  • сіль – за смаком

Для маринаду

  • свіжий чебрець (чебрець) – 1 гілочка
  • чорний перець мелений – за смаком
  • масло оливкове “екстра вірджин” – 3 ст . л.
  • часник – 1 зубчик

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Для маринаду измельчитечасник, зніміть у чебрецю листочки зі стебел (стебла не знадобляться). Змішайте часник і чебрець з оливковою олією, трохи поперчіть. Крок 2 Обробити корейку на 8 відбивних, не прорізаючи м'ясо до кінця. Кісточку на кожній з них зачистите. Злегка відбийте м'ясо тильною стороною ножа. Покладіть корейку в контейнер, покрийте маринадом і залиште приблизно на 1 ч. Крок 3 Обсушіть відбивні від маринаду і викладіть на добре розігріту решітку, смажте до бажаного ступеня готовності, 10-15 хв. Посоліть, поперчіть і подавайте. Крок 4 Якщо ви готуєте відбивні в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «гриль» до 210-220 ° С. Смажте відбивні на решітці, встановленої на деку, приблизно 15 хв. До речі

За цим рецептом можна приготувати відмінний баранячий шашлик (з лопатки або задньої ноги). Наріжте м'ясо великими кубиками і замаринуйте на 6 & ndash; 8 ч. Потім нанизайте на шампури і смажте на вугіллі, часто повертаючи, приблизно 15 хв.

0/5 (0 Reviews)