Це дуже простий рецепт, і інгредієнтів потрібна мінімальна кількість, але результат просто чудовий! Постарайтеся знайти якомога більше свіжий чебрець (він же чебрець) & ndash; його запах тут відіграє основну роль. Ну і саме м'ясо, звичайно,
Інгредієнти
- корейка ягняти – 8 реберець
- сіль – за смаком
Для маринаду
- свіжий чебрець (чебрець) – 1 гілочка
- чорний перець мелений – за смаком
- масло оливкове “екстра вірджин” – 3 ст . л.
- часник – 1 зубчик
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Для маринаду измельчитечасник, зніміть у чебрецю листочки зі стебел (стебла не знадобляться). Змішайте часник і чебрець з оливковою олією, трохи поперчіть. Крок 2 Обробити корейку на 8 відбивних, не прорізаючи м'ясо до кінця. Кісточку на кожній з них зачистите. Злегка відбийте м'ясо тильною стороною ножа. Покладіть корейку в контейнер, покрийте маринадом і залиште приблизно на 1 ч. Крок 3 Обсушіть відбивні від маринаду і викладіть на добре розігріту решітку, смажте до бажаного ступеня готовності, 10-15 хв. Посоліть, поперчіть і подавайте. Крок 4 Якщо ви готуєте відбивні в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «гриль» до 210-220 ° С. Смажте відбивні на решітці, встановленої на деку, приблизно 15 хв. До речі
За цим рецептом можна приготувати відмінний баранячий шашлик (з лопатки або задньої ноги). Наріжте м'ясо великими кубиками і замаринуйте на 6 & ndash; 8 ч. Потім нанизайте на шампури і смажте на вугіллі, часто повертаючи, приблизно 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!