Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні на кісточці
- 4 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. меду
- 70 мл бальзамічного оцту
- оливкова олія
- 1 гілочка розмарину
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зачистіть кінець кісточки на кожній відбивної: спочатку зріжте м'якоть, а потім поскоблите кісточку, щоб вона була абсолютно чистою. Приправте відбивні сіллю і перцем, полийте оливковою олією, залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 2
Для соусу змішайте мед і оцет в маленькій каструльці. Поставте на невеликий вогонь і прогрівайте до розчинення меду. Додайте вогонь, випарьте до 4 ст. л. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і розрізану на 4 частини гілочку розмарину, дайте настоятися, 20 хв. Крок 3
Обсмажте відбивні на решітці над вугіллям або на сковороді-гриль, часто перевертаючи і змащуючи соусом агродольче, 12-15 хв. Що залишився соус подайте до відбивних окремо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!