Відбивні з помідорами на грилі

Хороші помідори & ndash; як і хороша свинина & ndash; в процесі смаження на вугіллі викликають у оточуючих бурю емоцій. Особливо якщо це відбувається взимку і золотиста, піджареної корочка на м'ясі і яскраво-червоний колір помідорів так нахабно контрастують зі снігом. Влітку контраст менше, а аромату & ndash; більше. Добре, що вони недовго смажаться.

відбивні з помідорами на грилі

Інгредієнти

  • 8 свинячих відбивних
  • 4 середніх стиглих помідора
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло для змазування

для маринаду:

  • 1 стакан світлого нефільтрованого пива
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. апельсинового мармеладу (конфитюра)
  • 1 зубчик часнику
  • по 1/2 ст. л. гірчичного порошку і меленої паприки
  • 1/2 ст. л. імбирного порошку або 1 см кореня свіжого імбиру
  • сіль, мелений духмяний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте маринад за рецептом. Крок 2 Отбейте м'ясо важким товкачем або рукояткою ножа в пласти товщиною 1 см. Покладіть відбивні в маринад на 2 ч. Крок 3 Помідори розрізати навпіл, змастіть маринадом. Викладіть промаринуватися м'ясо і помідори на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати, посоліть, поперчіть і смажте по 2-3 хв. з кожного боку, часто змащуючи маринадом. Крок 4 Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «гриль» до 200 ° С і смажте відбивні і помідори на застеленому фольгою деку приблизно 15 хв. Крок 5 Подавайте відбивні з помідорами і зеленим салатом. До речі

Якщо ви виберете для гарніру тверді сливовидної помідори дрібного розміру, розрізати їх не потрібно. Наколи помідори в декількох місцях зубочисткою і смажте цілком. Готуватися вони будуть приблизно 10 хв.

0/5 (0 Reviews)