Хороші помідори & ndash; як і хороша свинина & ndash; в процесі смаження на вугіллі викликають у оточуючих бурю емоцій. Особливо якщо це відбувається взимку і золотиста, піджареної корочка на м'ясі і яскраво-червоний колір помідорів так нахабно контрастують зі снігом. Влітку контраст менше, а аромату & ndash; більше. Добре, що вони недовго смажаться.
Інгредієнти
- 8 свинячих відбивних
- 4 середніх стиглих помідора
- сіль, мелений чорний перець
- рослинне масло для змазування
для маринаду:
- 1 стакан світлого нефільтрованого пива
- 1 ст. л. меду
- 1 ст. л. апельсинового мармеладу (конфитюра)
- 1 зубчик часнику
- по 1/2 ст. л. гірчичного порошку і меленої паприки
- 1/2 ст. л. імбирного порошку або 1 см кореня свіжого імбиру
- сіль, мелений духмяний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте маринад за рецептом. Крок 2 Отбейте м'ясо важким товкачем або рукояткою ножа в пласти товщиною 1 см. Покладіть відбивні в маринад на 2 ч. Крок 3 Помідори розрізати навпіл, змастіть маринадом. Викладіть промаринуватися м'ясо і помідори на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати, посоліть, поперчіть і смажте по 2-3 хв. з кожного боку, часто змащуючи маринадом. Крок 4 Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «гриль» до 200 ° С і смажте відбивні і помідори на застеленому фольгою деку приблизно 15 хв. Крок 5 Подавайте відбивні з помідорами і зеленим салатом. До речі
Якщо ви виберете для гарніру тверді сливовидної помідори дрібного розміру, розрізати їх не потрібно. Наколи помідори в декількох місцях зубочисткою і смажте цілком. Готуватися вони будуть приблизно 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!