Таке м'ясо потрібно подавати з відвареною довгозерний рисом.
Інгредієнти
- 800 г карбонаду
- 2 ст. л. топленого масла
- сіль, мелений білий перець
- рубаний смажений арахіс і кінза для подачі
Для соусу:
- 300 мл кокосового молока
- 100 г очищеного несмаженої арахісу
- 4 зубчики часнику
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 1 ст. л. топленого масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте м'ясо поперек волокон на 4 рівних шматка, відбийте до товщини 1 см, натріть відбивні сіллю і перцем з усіх боків. Крок 2 Арахіс подрібніть в блендері або комбайні в порошок. Очистіть і дрібно наріжте часник і імбир. Розігрійте в каструльці масло, покладіть імбир і часник, обсмажте, 1 хв. Влийте кокосове молоко. Крок 3 Доведіть кокосове молоко до кипіння, посоліть, додайте мелений арахіс або арахісову пасту, розмішайте до однорідності, варіть на мінімальному вогні 2 хв., Зніміть з вогню. Крок 4 У великій сковороді обсмажте відбивні на сильному вогні 3 хв. Переверніть, смажте ще 2 хв. Потім полийте соусом і дочекайтеся, поки він закипить. Зніміть з вогню і відразу ж подавайте, посипавши арахісом і кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!