Відбивні в Орехово- кокосового соусі

Таке м'ясо потрібно подавати з відвареною довгозерний рисом.

Інгредієнти

  • 800 г карбонаду
  • 2 ст. л. топленого масла
  • сіль, мелений білий перець
  • рубаний смажений арахіс і кінза для подачі

Для соусу:

  • 300 мл кокосового молока
  • 100 г очищеного несмаженої арахісу
  • 4 зубчики часнику
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 1 ст. л. топленого масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте м'ясо поперек волокон на 4 рівних шматка, відбийте до товщини 1 см, натріть відбивні сіллю і перцем з усіх боків. Крок 2 Арахіс подрібніть в блендері або комбайні в порошок. Очистіть і дрібно наріжте часник і імбир. Розігрійте в каструльці масло, покладіть імбир і часник, обсмажте, 1 хв. Влийте кокосове молоко. Крок 3 Доведіть кокосове молоко до кипіння, посоліть, додайте мелений арахіс або арахісову пасту, розмішайте до однорідності, варіть на мінімальному вогні 2 хв., Зніміть з вогню. Крок 4 У великій сковороді обсмажте відбивні на сильному вогні 3 хв. Переверніть, смажте ще 2 хв. Потім полийте соусом і дочекайтеся, поки він закипить. Зніміть з вогню і відразу ж подавайте, посипавши арахісом і кінзою.

0/5 (0 Reviews)