Джордж Харрісон, екс-учасник групи The Beatles, & nbsp; прийняв індуїзм, але не став переконаним вегетаріанцем, віддаючи перевагу іноді відбивну з баранини середньої прожарювання свіжим овочам і фруктам.
Інгредієнти
- 600-700 г м'якоті баранини (задня нога)
- 400 мл вершків жирністю 33%
- 2 великі картоплини
- 1 середній корінь селери
- 1 середня міцна груша
- 1 червона цибулина
- 80 г каперсів
- рослинне масло
- по 1 гілочці чебрецю і базиліка
- 1 ч. Л. будь-якої готової приправи для м'яса
- тертий мускатний горіх
- сіль, мелений білий перець
- салатний мікс для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 невеликий червоний чилі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У баранини видаліть всі плівки і жили, а також зайвий жир. Розріжте м'якоть на 4 рівних плоских шматка, відбийте в пласти товщиною 5 мм і посоліть. Крок 2 Наріжте тонкими шматочками очищені селера, цибуля і грушу. Обсмажте їх, додаючи послідовно з інтервалом 2 хв., В рослинному маслі до напівготовності. Посипте листочками чебрецю, розкладіть приблизно третину отриманої суміші по відбивних, згорніть рулетом і відставте. Крок 3 Для соусу залишилися селера, цибуля і грушу подрібніть і змішайте з рубаними каперсами. Залийте вершками, приправити мускатним горіхом і перцем, випарюйте на середньому вогні до загусання. Готовий соус збийте блендером. Крок 4 Для чіпсів тонко наріжте картоплю і обсмажте у фритюрі в рослинній олії, додавши приправу для м'яса. Обсушити чіпси на паперових рушниках. Крок 5 Обсмажте баранячі рулети на сильному вогні в рослинному маслі з усіх боків до рум'яної скоринки, переставте сковороду в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Подавайте з чіпсами і соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!