ТУШКОВАНА СВИНИНА ПО-нормандського

М'ясне рагу & nbsp; & ndash; кращий вибір для зимового вечері. Приготуйте відразу побільше м'яса & ndash; воно стане смачніше на & nbsp; наступний день

 ТУШКОВАНА СВИНИНА ПО-нормандського

Інгредієнти

  • 16 цибулин шалот
  • 1 кг м'якоті свинячої лопатки
  • 200 г бекону
  • 1 середня ріпчаста цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 черешки селери

  • 300 мл сухого сидру (або 150 мл білого сухого вина і 150 мл яблучного соку)
  • 300 мл курячого бульйону
  • 100 г сметани
  • 50 г вершкового масла
  • 4 гілочки естрагону
  • 1,5 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 170 ° C. Покладіть цибулю-шалот в миску, залийте окропом і залиште на 3-5 хв. Це допоможе швидше очистити цибулини. Очистіть. Крок 2

ТУШКОВАНА СВИНИНА ПО-нормандського

Наріжте свинину середніми кубиками. Дрібно наріжте бекон. Очистіть ріпчасту цибулю і наріжте маленькими кубиками. Так само наріжте селера. Крок 3

ТУШКОВАНА СВИНИНА ПО-нормандського

У великій жароміцної каструлі розтопіть половину вершкового масла, додайте половину свинини, приправте сіллю і перцем і смажте протягом 10 хв., До золотистого кольору. Перекладіть м'ясо з каструлі шумівкою і зберігайте в теплі. Додайте в каструлю масло, що залишилося і обсмажте другу частину свинини. В кінці приготування перекладіть першу партію м'яса в каструлю. Крок 4 В цей же час на сухій сковороді обсмажте бекон до золотистого кольору. Перекладіть шумівкою бекон до свинини, а в витопився жирі посмажте цибулю, селеру і цибулини шалот, 8-10 хв. Перекладіть овочі в каструлю до м'яса. Крок 5

Влийте в каструлю сидр і курячий бульйон. Накрийте каструлю кришкою і готуйте в духовці протягом 2 ч, поки свинина не стане м'якою. Крок 6 Додайте в каструлю сметану, гірчицю і дрібно нарізані листочки естрагону. Змішайте борошно з 3 ст. л. води і влийте в рагу. Переставте каструлю на плиту і, помішуючи, дочекайтеся, поки соус загусне, 5 хв. Залиште рагу на 5 хв. під кришкою, а потім подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)