ТУРЕЦЬКІ кебаб В СМЕТАНЕ

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Інгредієнти

  • 750 г баранячого фаршу
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 пучок петрушки
  • 2 піти
  • 500 г густої сметани
  • щіпка куркуми
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • велика жменю кедрових горішків
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Лук і часник очистити і подрібнити, петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати м'ясний фарш з цибулею, часником і петрушкою, приправити сіллю і перцем. Добре вимісити і кілька разів з силою відбити об поверхню столу. Вологими руками виліпити з фаршу ковбаски довжиною 7 см і товщиною 2 см. Викласти на піднос, накрити і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 2

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Тим часом розділити піти на 2 частини і обсмажити половинки на сухій сковороді, часто перевертаючи, поки тісто не стане хрустким. Перекласти на обробну дошку і дати трохи охолонути. Замість піт в цьому рецепті можна використовувати лаваш. Крок 3

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Кедрові горішки обсмажити на тій же сковороді, весь час помішуючи, 5 хв. Пересипати в миску. Крок 4

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Дрібно розкришити піти на блюдо сервіровки, присипати куркумою і половиною обсмажених горішків. Крок 5

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Розігріти в сковороді, в якій обсмажувалися горішки, рослинне масло і обсмажити кебаби до рум'яної скоринки, по 4-5 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сковорідку кришкою і готувати приблизно 6-7 хв. Крок 6

ТУРЕЦЬКІ кебаб В & nbsp; СМЕТАНЕ

Сметану збити виделкою і викласти на хлібну суміш, злегка перемішати. Помістити на отриману «подушку» гарячі кебаби, посипати горішками і відразу ж подати до столу.

0/5 (0 Reviews)