ТСУКУНЕ

Пряні міні шашлички зі свинячого фаршу з масою ароматних добавок доповнюються шматочками цибулі-порею. Дуже соковиті і ароматні. Це японське блюдо припаде до смаку будь-якому любителю східної кухні.

ТСУКУНЕ

фарш-кидок x Інгредієнти

  • м'ясний фарш 400 г
  • порей 1 шт.
  • цибуля 1
  • часник 2 зубчики
  • імбир 2 ч.л. (натертого)
  • коріандр 1 ч.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кунжутне масло 2 ст.л.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • перець за смаком
  • соєвий соус (для поливання) 5 ст.л.
  • мирин (для поливання) 3 ст.л.
  • цукор (для поливання) 1 ст.л.
  • кунжутне масло (для поливання) 0.5 ч.л.
  • кунжут для посипання

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТСУКУНЕ

Підготуємо продукти. Свинину прокрутимо на м'ясорубці. У мене чисто свинячий фарш. Цибуля, часник, імбир почистимо і подрібни. Коріандр розімніть товкачем. Крок 2

ТСУКУНЕ

Змішаємо свинячий фарш, подрібнені цибулю, часник і імбир (я все подрібнити в блендері). Додамо кунжутне масло, соєвий соус, сіль, перець, подрібнений коріандр. Крок 3

ТСУКУНЕ

Добре перемішати і відіб'ємо фарш. Сформуємо невеликі фрикадельки і відправимо в холодильник на 40 хвилин. Крок 4

ТСУКУНЕ

Готуємо соус із соєвого соусу, цукру і Міріна, додамо кунжутного масла. Цим соусом потрібно поливати шашлички кожні 2-3 хвилини. Крок 5

ТСУКУНЕ

На дерев'яні шпажки нанизай черзі м'ясні фрикадельки і шматочки порею. Довжина шпаг орієнтується на розмір сковороди. Мені довелося шпажки обрізати. Крок 6

ТСУКУНЕ

Відправляємо на розігріту сковороду з маслом шашлички з фрикадельок з пореєм. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку, поливаючи кожні 2-3 хвилини приготованим соусом. При подачі посиплемо їх чорним і білим кунжутом. Подамо соус теріякі.

0/5 (0 Reviews)