Пряні міні шашлички зі свинячого фаршу з масою ароматних добавок доповнюються шматочками цибулі-порею. Дуже соковиті і ароматні. Це японське блюдо припаде до смаку будь-якому любителю східної кухні.
фарш-кидок x Інгредієнти
- м'ясний фарш 400 г
- порей 1 шт.
- цибуля 1
- часник 2 зубчики
- імбир 2 ч.л. (натертого)
- коріандр 1 ч.л. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кунжутне масло 2 ст.л.
- соєвий соус 2 ст.л.
- перець за смаком
- соєвий соус (для поливання) 5 ст.л.
- мирин (для поливання) 3 ст.л.
- цукор (для поливання) 1 ст.л.
- кунжутне масло (для поливання) 0.5 ч.л.
- кунжут для посипання
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготуємо продукти. Свинину прокрутимо на м'ясорубці. У мене чисто свинячий фарш. Цибуля, часник, імбир почистимо і подрібни. Коріандр розімніть товкачем. Крок 2
Змішаємо свинячий фарш, подрібнені цибулю, часник і імбир (я все подрібнити в блендері). Додамо кунжутне масло, соєвий соус, сіль, перець, подрібнений коріандр. Крок 3
Добре перемішати і відіб'ємо фарш. Сформуємо невеликі фрикадельки і відправимо в холодильник на 40 хвилин. Крок 4
Готуємо соус із соєвого соусу, цукру і Міріна, додамо кунжутного масла. Цим соусом потрібно поливати шашлички кожні 2-3 хвилини. Крок 5
На дерев'яні шпажки нанизай черзі м'ясні фрикадельки і шматочки порею. Довжина шпаг орієнтується на розмір сковороди. Мені довелося шпажки обрізати. Крок 6
Відправляємо на розігріту сковороду з маслом шашлички з фрикадельок з пореєм. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку, поливаючи кожні 2-3 хвилини приготованим соусом. При подачі посиплемо їх чорним і білим кунжутом. Подамо соус теріякі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!