Листя китайської капусти мають таку форму, що в них так і хочеться звернути якусь цікаву начинку. А якщо вже капуста у нас китайська, то і начинку непогано скласти на традиційний азіатський мотив. І рис для гарніру бажано взяти хороший & ndash; довгозерний, азіатський, і зварити його неодмінно в пароварці.
Інгредієнти
- 1 невеликий качан китайської капусти
- 500 г м'якоті нежирної свинини
- 100 г стручкової квасолі
- 1,5-3 см свіжого кореня імбиру
- 4 стебла зеленої цибулі
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. устричного соусу
- 2 ст. л. темного соєвого соусу
- щіпка свіжомеленого чорного перцю
- щіпка коричневого цукру
- відвареної довгозерний рис або овочевий салат для подачі
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відокремте листя капусти від качана, верхні, пошкоджені і занадто великі, видаліть. Решта промити, обсушити і помістіть на 4-5 хв. в пароварку. Крок 2 Дуже дрібно порубати тесаком або важким ножем свинину (або пропустіть через м'ясорубку з середньою гратами). Крок 3 Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Дрібно порубати зелена цибуля і часник. У стручків квасолі видаліть кінчики, наріжте стручки невеликими шматочками. З'єднайте всі компоненти з фаршем, влийте соєвий і устричний соуси, приправте перцем і цукром і перемішайте. Крок 4 Розкладіть фарш на листя капусти і скрутіть трубочки, акуратно підвертаючи відкриті кінці. Крок 5 Помістіть трубочки в пароварку і готуйте 20-25 хв. Окремо подайте рис або овочевий салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!