ТРУБОЧКИ З КАПУСТИ СО СВИНИНОЮ

Листя китайської капусти мають таку форму, що в них так і хочеться звернути якусь цікаву начинку. А якщо вже капуста у нас китайська, то і начинку непогано скласти на традиційний азіатський мотив. І рис для гарніру бажано взяти хороший & ndash; довгозерний, азіатський, і зварити його неодмінно в пароварці.

Інгредієнти

  • 1 невеликий качан китайської капусти
  • 500 г м'якоті нежирної свинини
  • 100 г стручкової квасолі
  • 1,5-3 см свіжого кореня імбиру
  • 4 стебла зеленої цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. устричного соусу
  • 2 ст. л. темного соєвого соусу
  • щіпка свіжомеленого чорного перцю
  • щіпка коричневого цукру
  • відвареної довгозерний рис або овочевий салат для подачі

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Відокремте листя капусти від качана, верхні, пошкоджені і занадто великі, видаліть. Решта промити, обсушити і помістіть на 4-5 хв. в пароварку. Крок 2 Дуже дрібно порубати тесаком або важким ножем свинину (або пропустіть через м'ясорубку з середньою гратами). Крок 3 Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Дрібно порубати зелена цибуля і часник. У стручків квасолі видаліть кінчики, наріжте стручки невеликими шматочками. З'єднайте всі компоненти з фаршем, влийте соєвий і устричний соуси, приправте перцем і цукром і перемішайте. Крок 4 Розкладіть фарш на листя капусти і скрутіть трубочки, акуратно підвертаючи відкриті кінці. Крок 5 Помістіть трубочки в пароварку і готуйте 20-25 хв. Окремо подайте рис або овочевий салат.

0/5 (0 Reviews)